Niet op iedere telefoon zit standaard een stappenteller. Wel de hardware maar niet altijd de software. Bij Android moet je eerst Google Fit installeren, pas dan kan je jouw telefoon als stappenteller voor onze app gebruiken. Bij IOS heb je er standaard al Apple Health/ Gezondheid op staan, deze moet je dan wel weer eerst activeren. Dit staat standaard niet aan op je IPhone. Pas na activatie van Google Fit of Apple Gezondheid kan je jouw telefoon als stappenteller gebruiken met de app.